Carl Nielsen Museet i Odense fra 2020

Velkommen tilbage til Carl Nielsen i Odense Koncerthus i 2020.

Det er med stor glæde, at Odense Kommune og Odense Bys Museer afslører at vi arbejder på en ny og moderne udstilling om Carl Nielsen, som vi forventer at kunne åbne i løbet af 2020.

Årstallet hænger nøje sammen med byggeriet af det nye H.C. Andersens Hus, som ligeledes forventes at stå færdigt i 2020. Mens byggeriet er i gang, låner H.C. Andersen Museum  lokalerne i Odense Koncerthus til en spænde udstilling om H.C. Andersens liv og værk.

Mens dette står på, får vi mulighed for at skabe nye udstillinger om Carl Nielsen, hvilket må siges at være tiltrængt. De hidtidige havde stået mere eller mindre uforandrede siden åbningen i 1988, men nu får de altså en grundlæggende fornyelse.

Aktuelt bliver der kigget på eventuelle bygningsmæssige ændringer inden nyindretningen, og i løbet af 2019 bliver den nye udstilling udviklet.

Frem til genåbningen bliver formidlingsaktiviteter i Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Lyndelse forøget - blandt andet med en række musik- og foredragsarrangementer. Velkommen til.