Udviklingsprojekter i Den Fynske Landsby

Til enhver tid er der gang i et eller flere større udviklingsprojekter i Den Fynske Landsby. Disse præsenteres på siden her.


BØRNENES LANDSBY
Til sæsonstart 2016 åbnes for de første dele af Den Fynske Landsbys projekt Børnenes Landsby. Med Børnenes Landsby ønsker vi at etablere et område, hvor børnene er i fokus, og hvor omgivelserne inspirerer til leg og læring, fysiske udfordringer og sjov. Her vil børnene kunne lege sig ind i 1800-tallets landsbysamfund og prøve kræfter med fortiden. Børnenes Landsby er støttet af Albanifonden samt Danske Banks Fyns Fond, men vi søger fortsat støtte til resten af projektet.

Læs mere om Børnenes Landsby her.

MADERUP VINDMØLLE
I efteråret 2015 startede en større restaurering af Den Fynske Landsbys Vindmølle fra Maderup. Vindmøllen skal igen kunne arbejde og male korn til mel, og før den kan det, skal et større restaureringsarbejde gennemføres.
Projektet er støttet af Augustinusfonden, Aslaug og Carl Friis' Legat, Fondet til Fynske Kulturminders Bevaring og Bygningsbevaringsfonden af 1975, men vi søger fortsat støtte til resten af det store projekt.

Læs mere om Restaureringen af Maderup Vindmølle her.

 

Maderup Vindmølles hat blev taget ned lige inden sommerferien 2015.

 

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer