babyMUS inviterer alle historisk interesserede babyer og deres forældre indenfor, til rundvisninger og byvandringer, sidste onsdag i hver måned.

babyMUS

Kom med. Vi inviterer alle nybagte mødre og fædre, med babyer, indenfor på Møntergården i et "historisk rum", hvor man kan hygge sig i selskab med sin baby og andre småbørnsforældre, og samtidig får et boost af historisk viden fra museumsinspektørerne.

babyMus foregår sidste onsdag i hver måned og veksler mellem rundvisninger og byvandringer. Der er forskellige temaer hver gang og der er naturligvis plads til babypludren og bleskift undervejs.

Ved arrangementerne tages der særligt hensyn til babyerne, så der er tid til at amme, rum for at pludre og plads til at skifte ble. Vi tager imod med kaffe, te, brød, bløde møbler, og der må savles, kravles og larmes.

Alle forældre på barsel er velkomne, så kom forbi til dette uformelle arrangement, som både vil give dig viden og din baby en oplevelse.

Tag gerne en bæresele eller lille klapvogn med ved rundvisning i udstillingen. Museet har rigtig gode babyforhold med bl.a. elevator og lyse lokaler med masser af plads.
Det er selvfølgelig tilladt at medbringe mad til børnene.

Se alle fremtidige aktiviteter på Møntergården

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer