22. maj 2012

Mød Fyns Kunstmuseum og udstillingen HIMMELGÅDER i Kulturteknologihallen.

Miniplanetarium fra Tycho Brahe Planetariet
Den 25. til 27. maj afholdes den syvende Havnekulturfestival på, i og omkring Odense havn. For første gang deltager Fyns Kunstmuseum i festlighederne. I forbindelse med den store særudstilling HIMMELGÅDER har museet lånt et miniplanetarium fra Tycho Brahe Planetariet i København, som stilles op i Kulturteknologien. Her kan du begrave dig i stjernenatten og drømme dig væk, langt ud i rummet. Planetariet er åbent alle dage i festivalens åbningstid.

Byg-din-egen-rummandworkshop
Udover planetariet stiller Fyns Kunstmuseum op med store mængder ler til en workshop for ungdommelige og kreative sjæle. Hvis du ønsker at få afløb for din ko[s]miske kreativitet, kan du deltage i vores lerworkshop, hvor vi former fantastiske rummænd og eksistenser fra det ydre rum ud af de rigelige mængder ler.
Workshop særligt for børn lørdag kl. 11-19 og søndag kl. 11-17.

Original plakat til filmen.

Kunstner: Ernst Åkerbladh, 1917

Giedo Primo og Jomi Massage indtager Himmelskibet
Lørdag aften viger børnene pladsen for de mere musikalsk-eksperimenterende undersøgelser af himmelrummet. Her er lagt op til en af de helt store oplevelser, når musikerne Giedo Primo og Jomi Massage, med hver deres lyduniverser, improviserer et live akkompagnement til den danske Science-Fiction stumfilm Himmelskibet fra 1917.
Giedo Primo og Jomi Massage indtager Himmelskibet lørdag aften kl. 21.

Sted: Kulturteknologihallen, Odense Havn, på Byens Ø.

Se Havnekulturfestivalens fulde program.

Yderligere information fås ved henvendelse til formidlingsmedarbejder på Fyns Kunstmuseum, Silas Tavs Ravn på tlf. 4017 3595.

Odense Bys Museer · Overgade 48 · DK-5000 Odense C
museum@odense.dk · Tel +45 6551 4601