Børn udstiller på Fyns Kunstmuseum!

Særudstilling
12. november 2011 - 11. december 2011
75 nyfortolkninger af Brendekildes Udslidt

Udstillingen består af 75 fantasifulde og originale nyfortolkninger af H.A. Brendekildes kendte maleri Udslidt fra 1889. Det er 75 kreative børn fra tre forskellige skoler i Odense Kommune, der står bag den flotte udstilling.

Børneudstillingen er en del af projektet Kunst Uden Filter, som fandt sted i efteråret i det nyåbnede Kunsteratelier på Fyns Kunstmuseum. De to billedkunstnere Dan Jensens og Lone V. Petersens skabte i løbet af en måned, hver deres fortolkning af H.A. Brendekildes kendte maleri Udslidt.

Udslidt

Kunstner: H.A. Brendekilde

Denne gang er det ikke professionelle kunstnere, der har svinget penslen, når H.A. Brendekildes Udslidt er blevet fortolkets kunstnerisk. Det er derimod børn fra skoler i Odense, der i nogle uger har arbejdet med at skabe deres helt egne originale versioner inspireret af maleriet. Disse billeder udstilles nu på 2. sals repos i forlængelse af Børneatelieret og Kunstneratelieret, hvor Dan Jensens og Lone V. Petersens store maleriske fortolkninger også hænger.

Udstillingen åbner lørdag den 12. november kl. 13.30.
Børneudstillingen åbnes med deltagelse af de mange små kunstnere og deres venner og familier – og hvem der nu ellers har lyst til at være med - med festlige børnedrinks og snack. Bagefter ser vi på det originale maleri af H.A. Brendekilde og man kan høre Dan Jensen fortælle om sit store maleri De magiske sten, som han lavede i Kunstneratelieret dette efterår. Og endelig vil man kunne opleve jazzmusikerne Vit Kristan og Bo Stief, der fra kl. 14 vil fylde museets sale med musik.


 

Bliv medlem af Museumsklubben
Tag et kig i webshoppen
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer