KNUD - konge, helgen, myte

I 1086 blev kong Knud dræbt i Odense, og lige siden har han og Odense været forbundet med hinanden. Forfatter og museumsinspektør Karsten Kjer Michaelsen fortæller medrivende historien om Knud den Hellige. 

Bogen er et perfekt supplement til et besøg i Møntergårdens særudstilling "Knuds Odense - Vikingernes by".

Læs mere her
Webshoppen er lukket

 

Vi arbejder på en ny og forbedret webshop. Vi satser på at åbne op for køb af forlagets bøger den 1. januar 2018.

Carl Nielsen-parrets kunstsamling
Odense Bys Museer 2017

Odense Bys Museers Årbog 2017 er fyldt med spændende læsning om museets arbejds- og ansvarsområder. Årbogen kommer vidt omkring, få bl.a. historien om en 200 år gammel bebyggelse på Møntergården, skildringen af H.C. Andersens æresborgerskab og beretningen om det 10.500 år gamle skelet fra Koelbjerg, der pludselig har skiftet køn!

Læs mere her
Spot på...

Hvordan ville H.C. Andersens eventyr se ud, hvis det var en kogebog? Nu udgiver Forlaget Odense Bys Museer Eventyrlig kogebog med spændende madopskrifter, kreative projekter og 10 af Andersens mest kendte og elskede eventyr.
En inspirerende familiebog med mange timers god underholdning for både børn og voksne.

Læs mere her
Forlagets historie

Siden museets start i 1860 har Odense Bys Museer formidlet den indsamlede viden gennem udgivelse af såvel populære som faglige bøger. Vi har gennem de seneste år udbygget denne side af vores formidling med diverse bogserier og enkelt udgivelser, og etablerede i 2006 eget forlag under navnet Forlaget Odense Bys Museer.

Fynske Fortællinger

Serien Fynske Fortællinger henvender sig til den alment kunst- og kulturhistorisk interesserede læser. Bøgerne behandler i populær form emner indenfor Odense Bys Museers arbejdsområder.

Læs mere her
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer