Odense Bys Museer 2016

Odense Bys Museers Årbog 2016 er fyldt med spændende læsning om museets arbejds- og ansvarsområder. Årbogen kommer vidt omkring, fra fortællingen om et barnelig i Møntestræde og historien om dengang heavy metal-kulturen kom på museum til skildringen af de mange tusinde asiatiske besøg på museerne og beretningen om bispen i Albani Kirke.

Læs mere her
Forlagets historie

Siden museets start i 1860 har Odense Bys Museer formidlet den indsamlede viden gennem udgivelse af såvel populære som faglige bøger. Vi har gennem de seneste år udbygget denne side af vores formidling med diverse bogserier og enkelt udgivelser, og etablerede i 2006 eget forlag under navnet Forlaget Odense Bys Museer.

Carl Nielsen-parrets kunstsamling
Spot på...

Hvordan ville H.C. Andersens eventyr se ud, hvis det var en kogebog? Nu udgiver Forlaget Odense Bys Museer Eventyrlig kogebog med spændende madopskrifter, kreative projekter og 10 af Andersens mest kendte og elskede eventyr.
En inspirerende familiebog med mange timers god underholdning for både børn og voksne.

Læs mere her
Fynske Fortællinger

Serien Fynske Fortællinger henvender sig til den alment kunst- og kulturhistorisk interesserede læser. Bøgerne behandler i populær form emner indenfor Odense Bys Museers arbejdsområder.

Læs mere her
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer