Billedskolen

Bliv elev i Fyrtøjets billedskole!

Om billedskolen:

Fyrtøjets eventyrlige univers og det smukke atelier er den inspirerende ramme omrking billedskolens arbjede. Billedskolens elever har stor glæde af den sanselige indgang til det skabende arbejde, de oplever her. Inspirationen til billeder og værktøjer kan findes alle vegne i Fyrtøjet, og eleverne har rig mulighed for at gå på opdagelse i den visuelle verden.

Med henblik på at skabe deres eget formsprog udforsker eleverne forskellige kunstneriske udtryksmidler, og der arbejdes i flere former for materialer.

Fyrtøjets eventyrunivers er bygget over fortællingen om "Den Standhaftige Tinsoldat". Billedskolen arbejder tematisk med eventyret og fantasien foldes ud i mødet med Tinsoldatens dramatiske rejse og ballerinaens poetiske bevægelser. Billedskolens resultater bliver en del af udsmykningen i Fyrtøjet.

Underviser: Keiko Yada Karsbæk. Formidler i Fyrtøjet, billedkunstner og cand.mag. i kunsthistorie. 

Undervisningsplan forårssæson 2017:

Undervisningen starter i uge 5. Der er i alt 12 undervisningsgange. Sæsonen afsluttes med en fernisering for billedskolens elever og familie.

Tirsdag kl. 16 - 17.30 for  0. - 2. klasse

Onsdag kl. 16 -17.30 for 3. - 4. klasse

Torsdag kl. 16 - 17.30 for 0. - 2. klasse

Sted: Fyrtøjets Atelier, Hans Jensens Stræde 21, 5000 Odense C. Indgang via "bagdøren" på Thomas B. Thriges Gade. Der er skilt på døren de første gange, så I kan se hvor I skal gå ind og op på 1. sal. Pris: Kr. 950,- pr. deltager pr. sæson inkl. materialer og et adgangskort til Fyrtøjet, der gælder hele undervisningsperioden. Betalingen opkræves på et girokort for en hel sæson af gangen.

Tilmelding: se punkt i menu.

 

     

                               

Bliv medlem af Museumsklubben
Tag et kig i webshoppen
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer