Tinsoldatens verden

Eventyret om Den Standhaftige Tinsoldat er sat i scene i hele huset, så hver en krog inspirerer til leg, fordybelse og er fyldt med muligheder for børn og voksne.

Eventyrlandet                                                                           I Eventyrlandet finder I borgen, hvor tinsoldaterne holder til og danserindens fornemme papirsslot. Troldens snustobaksdåse står halvt åbent og et sted ligger den store avisbåd og venter - i nærheden af rottens kostumer og den mægtige fisk! I må lege med alt og røre ved alt. Et poetisk lys strømmer gennem Eventyrlandet. Og ind i mellem fyldes Eventyrlandet af musik og lyde, der passer til fortællingen og inspirerer til leg.

Fortællerum, stort

Fortælling og workshops

På de fleste åbningsdage er der som en særlig aktivitet enten fortælling eller workshop. For aktuelt program, se under Dagsprogram i menuen.

Klædeskabet
På husets 1. sal findes Klædeskabet. Her er et væld af kostumer, som I finder i både børne- og voksen størrelser. Det er også herinde, I kan få ansigtsmaling - og I kan skifte kostume igen og igen og én gang til.

Atelieret
I Atelieret er der mange forskellige materialer. H.C. Andersen både tegnede, malede og klippede ligeså flittigt, som han skrev. Uanset hvor mange gange I kommer i Fyrtøjet, vil I altid blive præsenteret for forskellige muligheder for at udfolde jeres kreativitet. Og alt hvad I laver, kan I tage med hjem.

 Blækklat-workshop

 

 

 

 

Bliv medlem af Museumsklubben
Tag et kig i webshoppen
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer