Besøg H.C. Andersens Odense

5 i 1-billet giver fra den 20. januar 2018 mulighed for at besøge hele fem eventyrlige attraktioner i Odense på bare én billet.

Billetten er en nøgle til H.C. Andersens liv og opvækst i hans hjemby. Med denne billet i hånden åbnes dørene til:

Samlet set giver de fem museer et unikt indblik i Andersens samtid og hans eventyrlige forfatterskab.

H.C. Andersen Museum

H.C. Andersen Museum åbner 20. januar 2018 i Claus Bergs Gade 11. Udstillingen vil fremstå visuelt som en inspirerende leg med form og farver samt lys og skygge, der favner digterens univers på en helt unik måde. Den vil give de besøgende et indblik i Andersens liv gennem en række nedslagspunkter, der kobles til digterens kunst. H.C. Andersens egen papirklipskunst er det bærende element i særudstillingens gennemgående udtryk.

H.C. Andersens Hus

Se H.C. Andersen Fødehjemi Hans Jensens Stræde. Fra 20. januar 2018 vil du kunne besøge det ikoniske gule hjørnehus.

 

H.C. Andersens Barndomshjem

Billetten giver også adgang til H.C. Andersens Barndomshjem, hvor de besøgende så tydeligt kan fornemme inspirationen til mange af forfatterens eventyr.

 

Børnekulturhuset Fyrtøjet

Børnekulturhuset Fyrtøjet flytter ind i den smukke gamle Nyborglade på Møntergården og præsenterer ny spændende scenografi, Elverhøj.

 

Møntergården

Det kulturhistoriske museum Møntergården indeholder mange udstillingsgenstande fra Fyn, hvor H.C. Andersen voksede op. Tag en tur i de historiske gårdrum fra Andersens tid. Eksempelvis Børnenes Baggård, der er et lille bymiljø fra 1800-tallet med spændende aktiviteter for hele familien.

 

 

 

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer