Indsamling i H.C. Andersens Hus til børn i Bolivia

06. maj 2008

H.C. Andersens Hus deltager i Odense UNICEF Bys indsamling til børnevenlige skoler i Bolivia

Odense UNICEF by 2008

Når gæster fra nær og fjern besøger H.C. Andersens Hus, bliver de mødt af en hund med øjne så store som tekopper og en skattekiste - som taget ud af eventyret Fyrtøjet. Kisten og hunden skal indbyde til at lægge en skilling til Odense UNICEF Bys indsamling til børnevenlige skoler i Bolivia.

Torben Iversen

Indsamlingen i H.C. Andersens Hus bliver til i samarbejde med Odense UNICEF By ambassadør Torben Iversen, fra H.C. Andersen Paraden. I løbet af sommeren vil Paradens mange gæster blive opfordret til at give et bidrag til børnene i Bolivia.
Med byens mange turister og de lokale odenseaners bidrag, er vi med til sikre, at endnu flere børn i Bolivia kan færdiggøre deres grundskole og at kvaliteten i undervisningen på skolerne bliver bedre.

Læs mere om Odense UNICEF By 2008.

Yderligere information fås ved henvendelse til Odense UNICEF By ambassadør Torben Iversen på tlf. 6591 0705.