Koncerter med Det Fynske SangSelskab

25. januar 2010

Det Fynske SangSelskab og Carl Nielsen Museet fortsætter deres samarbejde med en række spændende koncerter, hvor sangen er i centrum. Selskabets koncerter afvikles på museet, og koncertåret 2010 åbnes søndag den 7. februar kl. 15 med den kendte og karismatiske operasanger, Nina Pavlovski akkompagneret af en af landets allerbedste pianister, Christen Stubbe Teglbjerg. Programmet vil bestå af en samling nordiske sange, bl.a. Carl Nielsen.
Nina Pavlovski er uddannet ved Det kgl. danske Musikkonservatorium og på Opera Akademiet. Hun har bl.a. sunget Tosca i forskellige europæiske opsætninger samt som Rosalinde til Det kgl. Teaters og Peter Langdahls nyiscenesættelse af Flagermusen. Nina Pavlovski har givet koncerter over det meste af Europa, i Japan, Rusland og Sydamerika og indspillet med bl.a. DR Symfoniorkestret, Esbjerg Ensemblet og Odense Symfoniorkester.

Koncertåret i Det Fynske SangSelskab byder også på mødet med andre operasangere i nye roller: 14. marts mødes sangerne Kiki Brandt og Pia Rose Hansen i koncerten "Innocent songs - now and then", der er en koncert med nye og gamle sange med guitarakkompagnement. Medvirkende er også guitaristerne Erik Tolstrup og Jesper Sivebæk.

2. maj holder vi koncerten "Sange for en og mange", hvor danske komponisters solosange sættes op over for deres folkelige sange. Det bliver altså en koncert med mulighed for selv at synge med. Medvirkende er Anne Refshauge, sang, Jørgen Ellekilde, klaver og Jens Rønn Sørensen, der vil fortælle om de valgte sange.

5. september kommer Den Fynske Operas chef, Jesper Buhl og synger "Nordiske klange" sammen med Julianna Katarina Holm. De akkompagneres af pianist Hanne Bramsen Buhl.

24. oktober
præsenterer pianisten Bjørn Elkjer, klaver, "Amerikanske sange" med sangerne Kristine Eiler Ernst og Valdemar Villadsen.

Og endelig holder pianisten og klaverpædagogen Hanne Bramsen Buhl to "Ka' du li' lieder?"-  koncerter hhv. 28. november og 5. december. Medvirkende er desuden de sangstuderende ved Det Fynske Musikkonservatorium. Da koncerterne afholdes i forbindelse med H.C. Andersen-julemarkedet vil der ekstraordinært være gratis entre for alle.

Der er gratis adgang for selskabets medlemmer. Entre: ikke medlemmer: 85 kr., studerende: 45 kr.