Plakatkonkurrence i Den Fynske Landsby

10. oktober 2010

Vinderen af plakatkonkurrence i Den Fynske Landsby er fundet. I efterårsferien kan de første 200 børn få en plakat med hjem, ligesom man kan se en udstilling med udvalgte tegninger fra tegnekonkurrencen.

Det blev den 7-årige August fra Svendborg, der lavede den tegning, der bliver motiv på en ny plakat for Den Fynske Landsby.

Vi har modtaget rigtig mange bidrag til vores konkurrence, og vi er overvældede over den store interesse der har været sommeren igennem.

På vindertegningen kan man se et flot bindingsværkshus med stråtag og stengulv og en tilhørende humlehave med humle på stager. Foran huset er en familie på tur med hestevognen.
Vi synes, at tegningen er flot og viser mange af de ting, man kan se og opleve ved et besøg i Den Fynske Landsby.

Overrækkelsen af præmien skete onsdag den 6. oktober, hvor August fik overrakt den nye plakat. Plakaten sendes ud til alle daginstitutioner i Odense Kommune i det nye år – og børn, der besøger Den Fynske Landsby i efterårsferien kan få en gratis plakat med hjem (så længe lager haves).

Udstilling med tegninger fra plakatkonkurrencen

Et stort udvalg af de mange tegninger, vi har modtaget, bliver udstillet i Den Fynske Landsbys besøgscenter i efterårsferien den 17.-24. oktober. Husk, at der er gratis adgang for børn.

Der sker også mange andre ting for børn og deres voksne i Landsbyen i efterårsferien. Se mere om vores aktiviteter her

Plakatkonkurrencen er blevet til med støtte fra Odense Kommune, Kultur og plakaten er sponsoreret af WintherGrafik og Clausen Offset.

Yderligere information fås ved henvendelse til museumsinspektør Lise Gerda Knudsen på tlf. 6551 4650.

Den Fynske Landsby
Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Åbent alle dage i uge 42 kl. 10.00 - 17.00
Entre: voksne 60 kr. Børn og unge under 18 år fri adgang.