Møntergårdens arkitektpar Frank Maali & Gemma Lalanda modtager hæderspris

09. marts 2014

Dreyers Fond har 6. marts uddelt årets hæderspris for arkitekter på 400.000 kr. til arkitekterne Frank Maali & Gemma Lalanda for deres indlevede og fabulerende transformationer af historiske bygninger og byrum.

Arkitekterne Frank Maali & Gemma Lalanda er kendt for en række projekter, hvor de med stor succes har ombygget, udbygget og/eller tilbygget med stor respekt for det historiske udgangspunkt. Det gælder blandt andet den fredede udbyggede Møntergården i Odense.

Arkitekterne Frank Maali & Gemma Lalanda sammen med Bestyrelsesmedlem Mathilde Petri.

Om Dreyers Fond

Dreyers Fond et etableret i 1976 af ægtefællerne arkitekt Thorvald Dreyer og landsretssagfører Margot Dreyer. Dreyers Fond uddeler midler til initiativer og projekter, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Dreyers Fond hører til blandt de store danske erhvervsdrivende fonde.

Læs mere om Dreyers Fond på www.dreyersfond.dk

Fotograf Torben Nielsen