God sommer fra H.C. Andersens Odense

Odense sætter nu fuldt fokus på H.C. Andersen

En lang række nye tiltag og aktiviteter er enten i støbeskeen, under udførsel eller allerede sat i gang. Det store H.C. Andersen Eventyrhus-projekt blev skudt i gang med den internationale idékonkurrence i foråret, og sidst på året følges op med den egentlige projektkonkurrence.

Erhvervs- og Vækstministeriet, København og Odense har indgået et partnerskab, hvis formål er at trække flere turister til Danmark primært fra Kina og Rusland. I dette arbejde ligger en stærk markedsføringsindsats, men også etableringen af et velkomstcenter ved Den Lille Havfrue, tog- og busruter til Odense og meget mere. I Kina præsenteredes HCA markant under det danske statsbesøg, og til efteråret vil en stor udstilling fra museet i Odense være på rundrejse til de største byer i Kina.

I Odense kan nye tiltag som H.C. Andersens Fodspor, en 3,1 lang rundtur til 13 autentiske HCA-lokaliteter, og den særlige HCA-pakke nævnes. Sidstnævnte består af tilbud om besøg hos seks HCA-attraktioner, der hver giver sit særlige bidrag til forståelsen for og indlevelsen i H.C. Andersens eventyr og univers. Med kampagnen Oplev HCAs Odense inviteres alle danske børnefamilier - og alle andre interesserede - til en eventyrlig oplevelse.

Eventyret venter i H.C. Andersens Odense

God sommer!