Ny HCA-gavebog på vej til Kina

Fairytale Company of Denmark har i samarbejde med Odense Bys Museer og Sv. Michelsen Chokolade skabt en flot eventyrbog. En gaveidé med fokus på H.C. Andersen for danske virksomheder, som ønsker at styrke deres relationer i Kina.

Fairytale Company of Denmark beskæftiger sig med personlige gaver målrettet danske virksomheders kinesiske interessenter. Den H.C. Andersen inspirerede eventyrbog indeholder et lækkert udvalg af chokolade samt en kinesisk mini version af "Den grimme Ælling".

Fairytale Company of Denmark har samtidig et tæt samarbejde med Kongelig Hofleverandør, Sv. Michelsen Chokolade, som leverer chokoladen til bogen. "Vi er stolte af at være en del af Fairytale-projektet, og gennem eventyret og ikke mindst H.C. Andersen at kunne hjælpe til med at styrke relationerne mellem kinesiske og danske virksomheder", siger Daniel Paetsch, administrerende direktør hos Sv. Michelsen Chokolade.