Astas Legandariske Gærklejner

30. november 2015

Traditionen tro fejrede man julen i Carl Nielsens Barndomshjem med musik og julehygge lørdag d. 21 november.

Museet Carl Nielsens Barndomshjem er så heldig at have tilknyttet en dedikeret vennekreds. Det er en række frivillige, der gør en særlig indsats for, at arrangementer i og omkring museet fungerer optimalt.
Vennekredsen sørger fx for hjemmebag til årets julestemning. Der er her tale om så lækre ting, at det er blevet noget, flere rejser langvejs efter. Som en servicemeddelelse bringer vi her opskriften på Astas legendariske gærklejner.
Hvis vi er heldige, kan vi næste år bringe opskriften på Birthes himmelske kringle, Kirstens forrygende drømmekage eller måske Hannes uovertrufne brunkager.

Rigtig god fornøjelse!