Linedans og akrobatik på Møntergården

07. december 2015

Hvirvlende akrobatik i Møntergården - Det er med at holde tungen lige i munden, når artisterne "To tanter" kaster sig ud i deres forsøg på at ophæve tyngdeloven på både stram og slap line.

Underholdning som i 1800-tallet

Der går et sus gennem publikum, når det hypermobile slangemenneske slår knuder på sig selv, og den smukke linedanserinde hvirvler rundt om sit reb i et sanseløst sekund. Alt sammen udført yderst charmerende, elegant og feminint. "To tanter" er et af de eneste kvindelige kompagnier inden for det nye danske cirkusmiljø og har besøgt flere europæiske cirkusfestivaller - senest i Berlin. Nu besøger de H.C. Andersen Julemarkedet, og pigernes fine, traditionsrige akrobatik er som skabt til Møntergårdens historiske rammer. Her kan de opleves lørdag og søndag kl. 12, 13.30 og 15, og de har en særlig gæsteartist med til deres optrædener, der er ganske gratis.

Fascinerende forestilling

Såvel børn som voksne bliver tryllebundet af den flotte forestilling, der akkompagneres af violin og harmonika og ledsages af begejstringsudbrud og klapsalver. Hvis der tændes håb i de små pigehjerter blandt publikum om engang at blive cirkusprinsesse, har linedanser Moa Asklöf Prescott tre gode råd, som hun gerne vil give videre til de yngre generationer: Det handler om træning, træning og træning!

Kontakt:

Merete Schultz, publikumschef, e-mail: msch@odense.dk, tlf.: 6551 4608