På vinens vej gennem Romerriget

I anledning af særudstillingen "Den Romerske Forbindelse" på Møntergården holder vi ekstra åbent alle onsdage kl. 19-21.

Nogle aftener vil der være gratis miniforedrag, oplæg eller andre arrangementer i relation til udstillingen "Den Romerske Forbindelse".

Et af højdepunkterne i denne række af oplæg bliver vores vinsmagningsarrangement "På vinens vej gennem Romerriget" onsdag den 6. maj kl. 19-20. Du inviteres med på en delikat rejse gennem Romerrigets historie, når Møntergården i samarbejde med H.J. Hansen Vin holder vinsmagning. Med udgangspunkt i fem nutidige vine og drikke fra forskellige egne af det nuværende verdensrige flyder historien om kontakten mellem romerne og germanerne og blander sig i fortællingen om drikkekultur og vin i både oldtid og nutid.

Museumsinspektør Karsten Kjer Michaelsen, der står bag museets aktuelle særudstilling "Den Romerske Forbindelse", vil servere de historiske fortællinger, mens butikschef i H.J. Hansen Vin, René Overgaard, står for selve vinsmagningen og øser af sin viden om de nutidige vine.

Efter vinsmagningen er der mulighed for at gå en tur i særudstillingen.

Pris: 150 kr. pr. person inkl. vinsmagning, entré og foredrag.

Bestil plads på museum@odense.dk eller tlf. 6551 4601. Begænset antal pladser.

Her kan du læse mere om de andre gode foredrag på onsdage. Kaffe og småkager er gratis. Entré 50 kr.