Fyrtøjets Fortælleskole

Gå til fortælling i Fyrtøjets Fortælleskole - et nyt undervisningstilbud, der inviterer børnene med ind i den levende fortælling.

I Fyrtøjet Fortælleskole vil børnene blive undervist i teknikker og metoder, der baserer sig på teatrets og fortællekunstens verden. Med en legende tilgang til materialet skal vi arbejde med kroppens fysiske udtryk og stemmens mange muligheder. Vi bygger fortællinger op sammen med børnene, der får mulighed for at udvikle deres narrative forståelse og ligeledes evnen til at tage del i et skabende fællesskab. Discipliner som blandt andet nærvær, udholdenhed og scenisk opmærksomhed vil indgå i sæsonens undervisning.

Undervisningen er tilrettelagt af formidlingskoordinator Rikke Jahn Svinding og cand.mag. i Kultur og Formidling Mette Kiilerich, som også vil være primær underviser.

Sæsonen afsluttes med en lille optræden, hvor børnene sammen med en af Fyrtøjets formidlere viser, hvad de har arbejdet med.

Vi udbyder to hold. Tirsdag og torsdag kl. 16-17.30. Tirsdagsholdet er for børn fra 6-8 år, og torsdagsholdet for børn fra 9-11 år. Velkommen.

Uge 8-22

Børn 6-8 år     tirsdag kl. 16-17.30
Børn 9-11 år   torsdag kl. 16-17.30

Max. 15 elever pr. hold

Pris: 950 kr. inkl. adgangskort til Fyrtøjet i hele undervisningsperioden.

Opstart for begge hold i uge 8, derefter følger 11 undervisningsgange og en afslutning i uge 22.
Har du spørgsmål til Fortælleskolen, så skriv gerne til Rikke Jahn Svinding på rjsvi@odense.dk

Tilmelding på museum@odense.dk eller tlf. 6551 4601.