Der er gemt en skat på Møntergården...

I maj måned fik Møntergården sin første skat i form af en geocache gemt på museets område.

En geocache er en lille beholder, der skal findes som en del af den aktivitet, der kaldes geocaching. Geocaching er en form for skattejagt, hvor man ved hjælp af håndholdte gps'er eller smartphones kan finde små skatte gemt rundt i hele verden. Der ligger over 2,6 millioner geocaches gemt over alt på jorden - fra forhaven til Det Hvide Hus i Washington til Sydpolen. Og nu ligger der altså også en på Møntergården. I kan læse meget mere om den "nørdede" sport på www.geocaching.com.

Skatten på Møntergården skal være til at vise vores flotte museum frem og ikke mindst give en oplevelse til de geocachere, der besøger Odense.

Geocachen er under en måned gammel, og allerede nu er den blevet fundet af 18 personer, herunder både to nordmænd og en tysker, så mon ikke mange flere kommer forbi?