Sæsonafslutning på Fyrtøjet

På Børnekulturhuset Fyrtøjet nærmer sæsonafslutningen sig for både Billedskolen og Fortælleskolen - den nye fritidsaktivitet.

"Her på Fyrtøjet glæder vi os allerede til at byde nye børn velkommen til efterårssæsonen, når sommerferien er forbi" fortæller Mette Vedel Kiilerich, der er en af hovedkræfterne bag Fortælleskolen, og hun fortsætter: "I et tilbageblik på Fortælleskolens sæson kan vi glæde os over, at børnene kom ind i huset og tog Fortælleskolen til sig netop på den måde, vi havde drømt om. Hurtigt fandt vi en fin balance, hvor fortællekunstens mange facetter udgjorde den overordnede ramme, samtidig med at børnene også selv tog styring og gjorde forløbet til deres eget".

Mette uddyber: "Udover at samtlige børn på fortælleskolen har vist både mod, fantasi og udvikling, så har de også imponeret som gruppe. Deres engagement har ikke kun drejet sig om egen læring og ambitioner, de har i høj grad også lagt energi og interesse i de andre børns arbejde og støttet hinanden indbyrdes".

"Med mange gode oplevelser i rygsækken allerede efter én sæson, glæder vi os til den næste. I efteråret vil man igen kunne tilmelde sig Fyrtøjets Fortælleskole, hvor vi endnu en gang vil have lige stor opmærksomhed på fortællekunst og fortælleglæde, og hvor en masse nye historier og eventyr venter på at blive fortalt", slutter Mette Vedel Kiilerich.