Nye undervisningstilbud til børn og unge

Tag på jagt efter 1800-tallet i Den Fynske Landsby. Eller oplev H.C. Andersen i børnehøjde på en helt ny måde.

Den Fynske Landsby er fyldt med spændende historier, man kan gå på opdagelse i. Det er kernen i et nyt undervisningstilbud, hvor børnene kan lege og lære sig ind i 1800-tallets historie. Brug opgavearkene på hjemmesiden til at komme omkring i Landsbyen. Eller tag på jagt i museet efter historien om tøjet, børnene, maden og mange, mange andre ting
Find opgavearkene her.
Gå på jagt i museet her.

Kom helt tæt på H.C. Andersen
H.C. Andersens Hus har netop fået to nye tilbud, der giver børn fra 5-12 år mulighed for at komme rundt på museet og opleve, hvordan forfatterens liv og arbejdsprocesser skabte hans eventyrs univers. Forløbet styres af én af museets rundvisere, der faciliterer oplevelsen i samspil med børnene. Se mere om forløbene her.

Tilbuddene er udviklet med udgangspunkt i skolernes fællesmål, men kan også bruges af alle andre, der har lyst til at give museumsbesøget en ny vinkel.