Alle tiders udsalg i museumsbutikkerne

Uge 42 er ikke bare skolernes efterårsferie. Det er også ugen, hvor der er udsalg i alle museumsbutikkerne.

Her er chancen for at gøre et helt unikt kup, når det gælder smukke brugsting, der hver især fortæller deres egen historie. Alle tiders gaveideer til enhver lejlighed. Fødselsdag, barnedåb eller juleaften? Museumsbutikkerne har et stort udvalg af unikaer og bøger, der ikke fås andre steder.

Et lille stykke Fyn
- Vi oplever mange, der køber gaver hos os, når de skal besøge familie, venner eller forretningsforbindelser i udlandet, fortæller Jette Hovgård fra butikken i Den Fynske Landsby.
- Hos os kan de jo få den helt specielle ting med den helt specielle historie, så på den måde tager de et lille stykke Fyn med sig til udlandet, siger hun.

Smukke og sjove ting
Kom og køb ind i uge 42 og få 20% i rabat på museumsbutikkernes mange flotte og finurlige ting (rabatten ydes ikke på mad- og drikkevarer samt multimedier). Oplagte som originale gaveideer til såvel store som små - eller bare til dig selv. Alle med en spændende historie, der er sjov at fortælle videre.

Vi holder udsalg i alle museumsbutikkerne.