Masser af gløgg og succes

Odense Bys Museer er en del af byens store "H.C. Andersen Julemarkedet", som altid finder sted de to første weekender i december.

Møntergården lagde gårdrum, hjerterum og indendørs arealer til julemarkedet og blev belønnet med mange, mange tusinde juleglade gæster.

Et stort hit
Julecaféen havde premiere på servering af "H.C. Andersen Gløgg", en fyldig og varm drik, som formåede at varme de gæster, der var heldige at få en plads i julecaféen. For man skulle være mere end heldig, hvis man ville sidde i julecaféen og nyde stemningen, gløggen og det brede udvalg af julekager. Julemarkedet satte nemlig besøgsrekord.

Masser af mennesker
Den første weekend forløb stille og roligt, og der var fin plads til alle gæster. Den sidste weekend satte det samlede julemarked besøgsrekord - og det kunne tydeligt mærkes på Møntergården, hvor alle gårdrum, boder og indendørs arealer var fyldt med juleglade gæster, som ivrigt deltog i aktiviteter, indkøbte årets julegaver - eller blot gik og nød den søde julestemning.