Vild med Viden

Der er netop kommet otte nye "Vild med Viden" bøger på gaden. En bogserie med gennemarbejdet formidling til børn om Danmarks oldtid fra før stenalderen over bronzealderen til jernalderen.

Vild med Viden er en øjenåbner til videnskabens verden for de videbegærlige børn - skrevet målrettet til de 5-10-12 årige af danske forskere og museumsfolk i et letforståeligt sprog og med høj grad af faglighed. Hver titel inspirerer samtidig til et museumsbesøg.

Odense Bys Museer er også med
Odense Bys Museer bidrager til serien i kraft af et bidrag fra museumsinspektør Karsten Kjer Michaelsen om de rige høvdinge på Fyn og de mange gravhøje fyldt med gaver fra bronzealderens tid - f.eks. den mægtige Lusehøj på Sydvestfyn.

Et populært koncept
Vild med Viden bøgerne udkom første gang i 2012 og omfatter nu 48 små illustrerede fagbøger for de børn, der hele tiden stiller spørgsmål og vil vide mere. Vild med Videns helt specielle koncept har gjort bøgerne meget populære hos forældre, bedsteforældre og lærere.

Et udvalg af bøgerne er snart på hylderne i Møntergårdens butik til kun 20,- pr. stk.