Billetsalg og museumsbutikker står på spring

Lige om lidt skydes museernes højsæson i gang. Den officielle startdato er mandag den 27. juni, hvor vi udvider åbningstiderne og øger bemandingen på Odense Bys Museer.

Billetsalg og butikker har varmet op i forsæsonen, og på flere af museerne har vi allerede kunne mærke, at vi nærmer os den travle sæson. I højsæsonen lægger turister fra hele verden vejen forbi Odense og indlægger et eller flere besøg på museerne i det travle ferieprogram. Sidste år oplevede langt de fleste af Odense Bys Museer besøgsfremgang, og vi forventer at det vil gentage sig i 2016. Ikke mindst fordi vi oplever et væld af gruppebookinger fra både Danmark og den øvrige verden.

Varer, der ikke fås andre steder
Museumsbutikkerne bugner af nyindkøbte og spændende varer. Vores butikker lægger vægt på at afspejle det enkelte museum ved at tilbyde unikke varer, der matcher museets udstillinger, tidsperiode samt den brede vifte af formidlingsaktiviteter, der foregår året rundt. Det er derfor altid muligt at shoppe helt specielle varer i museernes butikker.

Hele verden på besøg
Vi glæder os til at modtage gæster og besøgende fra nær og fjern, og når alle billetsalg summer af tusindvis af sommerglade besøgende, der pludrer på alverdens sprog og på forskellige danske dialekter, så véd vi, at højsæsonen er i gang - og vi elsker det.