Et begivenhedsrigt år

Odense Bys Museers Årbog 2016 udkommer den 1. april og er fyldt med spændende læsning om museets arbejds- og ansvarsområder.

I 12 artikler beretter museets medarbejdere om et år fyldt med interessante emner og ny viden samt fremlægger eksempler på museets mangeartede arbejdsopgaver.

Stor spændvidde
Årbogen kommer vidt omkring, fra fortællingen om et barnelig i Møntestræde og historien om dengang heavy metal-kulturen kom på museum til skildringen af de mange tusinde asiatiske besøg på museerne og beretningen om bispen i Albani Kirke. Alle artikler er skrevet af engagerede skribenter, som brænder for at gøre viden og kulturhistorie levende og tilgængelig for alle læsere. Derudover præsenterer sidste del af Årbogen, som altid, højdepunkter fra året, der gik. Det er fascinerende læsning med mange flotte illustrationer om et begivenhedsrigt år på Odense Bys Museer.

Årbogen koster 250 kr. og kan købes i museumsbutikkerne og i webshoppen.