Det nye H.C. Andersens Hus

Lørdag d. 2. april offentliggør Odense Kommune vinderen af arkitektkonkurrencen i det spændende projekt om etableringen af det nye H.C. Andersens Hus.

Borgmester Anker Boye præsenterer vinderprojektet ved en åben og festlig ceremoni kl. 11 i Rådhusets festsal. Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, hvor Odenses kommende vartegn afsløres. Det nye H.C. Andersens Hus bliver en sammenlægning og nytænkning af Børnekulturhuset Fyrtøjet og det nuværende H.C. Andersens Hus og kommer til at bestå af en nybygning med et spændende havekompleks. Her skal såvel danske som udenlandske gæster bydes velkommen til den verdensberømte digters eventyrlige univers. Det skal blive spændende at se vinderarkitektens bud på det nye H.C. Andersens Hus.