Liv i cafeen

David Levy Nielsen er ny forpagter af Café Fyrtøjet i Lotzes Have

David er uddannet kok og indehaver af Kong Volmer i Brandts Passage - en frokostrestaurant med klassisk dansk smørrebrød. Det bliver dog ikke højt belagte specialiteter, som han vil byde på i Café Fyrtøjet, men derimod lette caféretter. - Med mange turister fra hele verden, har jeg valgt at satse mere internationalt på velkendte begreber som brunch og sandwiches, siger David og nævner de franske bistroklassikere Croque Madame og Croque Monsieur som sine egne favoritter. Han har også planer om at arrangere grillaftener i det fri, når de lune sommeraftener melder sig. - Lige nu holder cafeen åbent lørdag og søndag fra 10-16, men til sommer vil vi selvfølgelig have åbent hver dag - også gerne lørdag aften, fortæller David og glæder sig til at traktere de mange turister og stamgæster i Café Fyrtøjet.