De nordiske guder for fuld udblæsning

Lørdag den 15. oktober får Fyrtøjet besøg af den prisbelønnede skuespiller og fortæller Jesper la Cour fra Det Fortællende Teater.

Kom og oplev hans fantastiske forestilling "I Guder!", som har turneret i hele Danmark og på festivaler i udlandet. Med få virkemidler får Jesper la Cour genskabt hele den nordiske gudeverden, så børn og voksne gisper, ler og overgiver sig helt til hans magiske fortællekunst.

Nyt liv til de gamle guder
Den smækre Freja og den jaloux Thor bliver lyslevende foran publikum. Enkelhed, nærvær og dialog skaber en oplevelse ud over det sædvanlige, og de gamle historier om krigsguder, jætter og kærlighedsgudinder får nyt liv i Jesper la Cours opsætning, der er for børn fra fem år og op.

En mand om 11 roller
Forestillingen varer en lille time og er en ren tour de force gennem gudeverdenens intriger, hvor Jesper la Cour ene mand varetager 11 roller. Eller rettere de attituder og karaktertræk, der skaber de forskellige roller. "I Guder!" er nemlig ikke en teaterforestilling i traditionel forstand. Jesper udtrykker det meget præcist, når han siger, det handler om at "gøre" en fortælling. - Det Fortællende Teater tager afsæt i fortællingen og krydrer det med teatrets virkemidler, forklarer Jesper. - Jeg har udviklet en særlig arbejdsmetode, jeg kalder Story Play, som afsøger og udfolder den levende fortælling. Forudsætningen er leg og frivillighed. Derfor inviterer jeg altid publikum til at lege med, siger han.

Forestillingen er gratis for alle.