Alt udsolgt til sensationsjournalistik med Rita Rivejern på Mediemuseet

Igen i år huserer den skrappe journalist Rita Rivejern og troldmanstypograferne på Mediemuseet i forbindelse med Harry Potter Festival den 21. og 22. oktober.

Og alle pladserne på de 14 workshops, Mediemuseet tibyder i løbet af de to dage, er blevet revet væk.

Ryd forsiden!
Rita Rivejern er i Harry Potter bøgerne kendt for at være en journalist med lemfældig omgang med sandheden, derfor er hendes karakter den absolut rette til at lede en times workshop i løgn, sensationer og fiktive skriblerier målrettet børn mellem 10 og 14 år. De kommende sensationsjournalister skal skrive en fælles historie under kyndig vejledning af Rita og vælge billeder til at illustrere historien. Historien sættes op og bliver trykt i Profettidende af Mediemuseets dygtige håndværkere, så deltagerne kan få deres helt egen sensationelle forside med hjem.

Vær klar til næste år
Hvis man ærgrer sig over ikke at have nået at sikre sig billetter til de gratis workshops i år, bliver der sandsynligvis mulighed til næste år. Så spred rygtet til alle unge Harry Pottter fans, der er klar til at spidse fjerpennen og skrible løs.