Indbydelse til museumschef Torben Grøngaards Jeppesens disputatsforvar

07. juni 2017

Det Humanistiske Fakultet ved Syddansk Universitet inviterer alle interesserede til museumschef Torben Grøngaard Jeppesens disputatsforsvar.

Forsvaret afholdes fredag den 16. juni kl. 12.00 på Campusvej 55, 5230 Odense M i auditorium O100 og afrundes med en let reception.

Torben Grøngaard Jeppesens doktordisputats består af 2 publikationer med titlerne "Danske i USA 1850-2000. En demografisk, social og kulturgeografisk undersøgelse af de danske immigranter og deres efterkommere" og "Fra skandinavisk immigrant til amerikaner. Teori og empiri om assimileringen i det amerikanske samfund".

Afhandlingen kan erhverves gennem Syddansk Universitetsforlag.

Forsvarshandlingen er offentlig og ledes af Dekanen.

Bedømmelsesudvalgsarbejdet er udført af professor David Nye, SDU, professor Dag Blanck, Uppsala Universitet og professor emeritus Uffe Østergaard, CBS. Dag Blanck og Uffe Østergaard er officielle opponenter på dagen.

Eventuelle uofficielle opponenter må melde sig til lederen af forsvarshandlingen inden handlingens begyndelse eller senest i pausen.

Vel mødt.