Kokke med kant fortolker eventyrenes kvinder

Mette Martinussen har allieret sig med tre lokale mesterkokke, der sammen skaber en fantastisk, fabulerende og magisk udflugt i eventyrenes smagsrige.

Thomas
En af stjernekokkene er Thomas Pasfall, der ofte omtales som Odenses bedste bud på den første Michelin-stjerne til byen. Thomas Pasfall er garanti for velsmag, kvalitet og stor præcision i tilberedningen. Gourmetkokken har om nogen formået at fusionere det fynsk-franske med stilsikker gourmetmad som slutresultat. Dernæst er det Peter Yung Worth Jacobsen, der netop er blevet kåret til Årets Kok 2017.

Peter
Peter Yung Worth Jacobsens evner i et køkken har bragt ham rundt i verden, og det har samtidig bragt verden ind i hans køkken og kulinariske udtryk. I Danmark har han arbejdet på gourmetrestauranter som Falsled Kro, Paustian og Geist, mens han de senere år, trods sin unge alder, har været køkkenchef på Restaurant Kanalen og Llama.

Jacob
Sidst men ikke mindst er det Jacob Burmølle-Jensen, der repræsenterer det nye nordiske køkken med kant. Hans kokkerier er kompromisløse og samtidig båret af en filosofi om bæredygtighed. Jacob Burmølle-Jensen har været turen rundt på stjernerestauranter som londonske Pied à Terre og københavnske Kadeau, inden han for blot få måneder siden vendte hjem og åbnede Restaurant Vår i Odense. Allerede nu står det klart, at han er et af de mest spændende navne på den odenseanske restaurantscene.

Smag for Andersens kvinder
Kokken Jacob Burmølle-Jensen vil fortolke eventyrenes unge heltinder med deres små bitte sprødheder og legende gå-på-mod i aftenens første serveringer. Thomas Pasfall vil gå i clinch med den utilregnelige, humørsyge og frække prinsesse i hovedretten, og Peter Yung Worth Jacobsen vil dykke dybt ned i mørket med den farlige og iskolde heksemor.

Mesterkokken Thomas Pasfall glæder sig helt vildt til årets gastronomiske oplevelse med Mette Martinussen. Det bliver eventyrligt godt! Se indslag her.