Opskrift på "Udflugt i eventyrenes smagsrige"

Når Mette Martinussen sammensætter menuen til årets store gourmetoplevelse i H.C. Andersens Hus, er der hverken sparet på fantasien eller originaliteten. Ingen tvivl om, at smagsløgene kommer til at synge, og synsindtryk, dufte og nydelse vil gå op i en højere enhed. En stor del af råvarerne er helt ekseptionelle og usædvanlige. Vi letter lige grydelåget for nogle af de vigtigste ingredienser:

50 gåsefjer
30 liter tynd suppe
85 små klokker
30 tekander
Et udvalg af vine
½ kilo tigerbalsam
20 liter virkelig god øl
300 store grønne blade
24 pakker florsukker
200 meter brunt pap
30 kilo ler
5 liter kinesisk blæk
100 papirklip
16 pakker sukkerknalder
4 sæt gummistøvler
25 liter neutral is
4 kilo blåbær
Sprødt fiskeskind

 

Tilbage til Nyt fra Odense Bys Museer

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer