Nyt fra Odense Bys Museer Januar 2017

Histo- hva' for noget?

Med på årets TOP 10 liste

Se filmen om det nye H.C. Andersens Hus

Synlig på den store feriemesse

Tusind nye lyspunkter i haven

Tag på museum med baby

En historisk hilsen til det nye Odeon

Syng med i Søbysøgaards riddersal

Fejring af Kvindernes Kampdag

AKTIVITETER

Odense Bys Museer byder på masser af aktiviteter i vinterferien.

På Møntergården kan I bruge fridagene til at udforske det nye og fantastiske børnemuseum "Histotoriet". Fyrtøjet åbner efter vinterpausen og det med flere nye tiltag: en vældig fisk har lagt sig foran avisbåden med gabet åben, lige klar til de børn, der vil en tur i fiskemaven - og i Eventyrlandet er et hult træ skudt op, fængslet er udvidet og rotten har indrettet et paskontor. Der er nok at give sig til!

Fyrtøjet byder også på en enestående mulighed for at lade børnene snuse til Fortælleskolens fortræffeligheder, når I den 13.-15. februar inviteres til workshop i fantasi, fortælleglæde og performance.

På Mediemuseet kan man lune sig i Spillestuen og møde klassikere som Super Nintendo, Commodore 64, Sega Mega Drive og meget andet. Kort sagt alle de legendariske computer- og konsolspil fra 80'erne og 90'erne.

Endelig byder H.C. Andersens Hus på en eventyrlig rundvisning i selskab med H.C. Andersen Paraden. Kom og bliv klogere på H.C. Andersen, hans dejlige eventyr - og mød nogle af de elskede figurer.

Se nyhedsbrevet i PDF-printversion.