Synlig på den store feriemesse

At drive et museum er at drive netværk og samarbejde, så derfor er Odense Bys Museer igen i år repræsenteret sammen med VisitOdense på feriemessen Ferie for Alle i Messecenter Herning 24.-26. februar.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og har gennem en lang årrække været danskernes foretrukne messe, når der skal hentes inspiration til den næste ferie. Du kan læse mere om messen på www.ferieforalle.dk.

Fyn er cyklisternes ø
Marketingkoordinator Lone Weidemann fra Odense Bys Museer glæder sig til at stå i Odense-standen, der er en del af den store Fyn messestand. - Det store tema for Fyn-standen i år er cykling under sloganet "Bike Island", og derfor har jeg vores historiske cykelguides med for at markedsføre dem og få endnu flere til at tage på cykelferie på Fyn, fortæller hun. Derudover forventer hun, at mange messegæster vil blive særdeles glædeligt overraskede, når de ser den flotte stand fra Odense. Her genopstår et meget populært udflugtsmål, som ulykkeligvis nedbrændte til grunden for nogle år siden.

Det' bare leifig
- Odense-standen sætter fuld fokus på Fruens Bøge, og derfor har vi et kæmpe foto af det nye Carlslund på bagvæggen, siger Lone Weidemann. - Det er jo ikke alle i Danmark, der ved, at Carlslund er blevet genopført, så det vil helt sikkert glæde mange at se. Ligesom det vil glæde dem at få smagsprøver på fynsk æbleflæsk, leifig dialekt og magiske messetilbud.

De fantastiske fem
Odense-standen er bemandet af fem partnere, der inviterer alle besøgende til at lægge vejen forbi Odense og Fruens Bøge. De fantastiske fem er Restaurant Carlslund, Odense Aafart, DCU Camping Odense, VisitOdense og Odense Bys Museer. - Vores slogan lyder: Oplev det idylliske Fruens Bøge i Odense, beretter Lone Weidemann. - Under hovedsloganet har vi en række ekstra slogans som "Tag Odense Aafart", "Spis på det nye Carlslund", "Besøg Den Fynske Landsby" og "Sov på DCU Camping Odense", slutter hun.

Hvis du selv kommer forbi, får du også både smagsprøver, messetilbud og et smil.