Museerne melder alt klar til den kommende sæson

Rundt på museerne glæder personalet sig til at modtage de mange tusinde glade sommergæster, der lægger vejen forbi vore museer og dér får en oplevelse af høj kulturel værdi.

Vi har haft travlt med at gøre klar men kan nu melde, at forberedelserne er færdiggjorte, og at billetsalgene bl.a. har indsat ekstra bemanding til de kommende travle sommermåneder, hvor vi hver dag modtager mange gæster fra både ind- og udland - ja, gæster fra stort set hele verden!

Stort og varieret vareudvalg
Museumsbutikkerne bugner af nyindkøbte varer, der er sat frem på hylderne, og vi tror på, de falder i gæsternes smag. Hver museumsbutik har sit eget særkende, og vareudvalget er afpasset efter hver butik. Eksempelvis vil man i H.C. Andersens Hus møde de seneste bogudgivelser med forfatterens eventyr i mange forskellige sprogvariationer. I Den Fynske Landsby vil man kunne købe keramik og nips, der relaterer sig til 1800-tallet - og på Møntergården vil temaerne kredse om vikingetiden og Knud den Hellige i forbindelse med særudstillingen "Knuds Odense - Vikingernes by".

Gæster fra hele verden
Vi glæder os til at modtage gæster og besøgende fra nær og fjern, og når alle billetsalg summer af tusindvis af sommerglade besøgende, der pludrer på alverdens sprog og på forskellige danske dialekter, så véd vi, at højsæsonen er i gang - og vi elsker det.