Endnu mere nyt til børnene

Møntergården har netop åbnet Histotoriet med kæmpe rykind og masser af små, glade gæster. Nu åbner vi Børnenes Baggård - endnu én af forårets nyheder i børnehøjde.

Ligesom i gamle dage
Børnenes Baggård er et lille, iscenesat historisk bymiljø anno 1890'erne med lejlighed, baggård og snedkerværksted. Her får børn og familier brug for alle sanser, og gennem leg og aktiviteter kan de leve sig ind i historien og selv opleve, hvordan levevilkårene og mulighederne var for børn i byen for 120 år siden.

Åbningsfest med ramasjang
Kom til gratis åbningsfest lørdag den 8. april kl. 10.30, hvor den populære tv-vært Silja Okking fra Ramasjang er med til at åbne baggården. Gå på opdagelse hos snedker Severinsen og hans familie i lejlighed, værkssted og baggård, mød de omrejsende smedesvende og prøv spændende aktiviteter fra 1890'ernes Odense.

Påskeferie i Børnenes Baggård
Hele påskeferien byder på 1800-tals aktiviteter i Børnenes Baggård. Prøv vandpumpen i gården, sig hej til de nye høns og leg med det gamle legetøj i stuen. I lejligheden kan du være heldig, at snedkerfruen byder på smagsprøver, mens I nørkler med uld og broderi. I snedkerværkstedet kan du bygge små trædampskibe på gammeldags manér sammen med snedkerens lærling.