Nyheder i Den Fynske Landsby

Det er aldrig kedeligt i Landsbyen. I 2017 byder vi på et par spændende nyheder, der gør jeres besøg til en helt speciel oplevelse.

Børnenes Landsby vokser sig større
Vi har haft stor succes med etableringen af Børnenes Landsby, hvor ungerne kan udfolde sig på naturforhindringsbane og udskårne trædyr. Nu udvider vi bestanden med endnu flere bondegårdsdyr i egetræ, som vores små gæster er så vilde med at ride på, fodre og lege med. Udvidelsen af Børnenes Landsby er finansieret af Albani Fonden.

Søndagsvandringer blandt gårde og godtfolk
Vi igangsætter et nyt initiativ inden for genren "Familieoplevelser". Kom med på søndagsvandring og oplev Den Fynske Landsby på en mere dybdegående måde. Her kan I blive klogere på historierne bag huse og haver, marker og mærkværdigheder. Vi har planlagt fire søndage, og den første er den 23. april, hvor overinspektør Lise Gerda Knudsen viser rundt.