Børn er vilde med fortællinger

Fredag den 13. oktober var en ekstra uhyggelig dag på Møntergården, hvor museets børneformidler, Michael B. Andersen, fortalte uhyggelige spøgelseshistorier for de fremmødte børn og deres forældre. Det var meningen, at der blot skulle være en enkelt eksklusiv tur, men interessen for fredag den 13.-fortællerturen var så stor, at billetterne blev revet væk. Derfor blev der arrangeret en ekstra rundvisning, som også blev udsolgt.

Fortællinger om jul i gamle dage
De gode erfaringer, vi har fået med fortællinger for børn, har betydet, at børnemuseet også i fremtiden til byde på fortællinger i børnehøjde. Næste arrangement finder allerede sted i weekenden 11.-12. november, hvor museets yngste gæster får mulighed for at høre spændende fortællinger om julens historie. Når fortællingerne er færdige, vil der være mulighed for at klippe julepynt, som man selvfølgelig må tage med hjem.