Julehygge i Carl Nielsens Barndomshjem

Kom og nyd musikken, fællessangen og julehyggen i Carl Nielsens Barndomshjem lørdag den 25. november kl. 14.

Som optakt til en ofte hektisk julemåned er det efterhånden blevet en populær tradition for mange at mødes i Carl Nielsens Barndomshjem for sammen at gøre status over året, der er gået, synge og hygge til lyden af stemningsfuld musik.

Nordisk folk på violin og guitar
Musikken lægges i år i hænderne på duoen Hockings/Lees. Duoen udgøres af de to folkemusikere Kevin Lees på violin og Sigurd Hockings på guitar.

Ægte julestemning
Carl Nielsens Vennekreds sørger for dampende gløgg og hjemmelavede julelækkerier - bl.a. Astas meget populære klejner. Alt sammen serveret i de smukt pyntede stuer, der danner ramme for det hyggelige julearrangement i tonernes tegn.

Entre inkl. traktement: 30 kr.