Nyt fra butiksområdet og museumsklubben

Møntergårdens butik står nu flot pyntet med skønne julevarer i alskens farver. Og mon ikke de fleste kan få plads til en ekstra nisse eller julekugle? Der er i hvert fald muligheder nok for udvide samlingen.

Flotte bøger om Knud den Hellige
I butikkerne finder du også andre spændende varer og unikke ting, du ikke ser andre steder. I år vil vi gerne fremhæve de to flotte bøger, der knytter sig til særudstillingen "Knuds Odense - Vikingernes by", som kan ses på Møntergården frem til den 11. marts næste år. KNUD - konge, helgen, myte handler om Knud den Hellige, hvis historie stadig fascinerer os den dag i dag, mens Knuds Odense - vikingernes by beretter om Odenses opståen og udvikling, markante begivenheder og om livet for konger, bisper og borgere. Bogen om Knud den Hellige koster 98,-, mens bogen bag udstillingen kan fås til 198,-.

Ideer til julegaver
En skøn julegave kunne være en kombination af en af de spændende bøger og en billet til særudstillingen. Museumsværterne hjælper gerne med at udstede gavekort. En anden populær gave er et medlemskab af Museumsklubben Odense Bys Museer, hvor man - og en ledsager - for 395 kr. får adgang til Odense Bys Museers udstillingssteder i et år. Hertil kommer der også eksklusive klubarrangementer, museets årbog og rabatter i museumsbutikkerne. Læs mere om alle fordelene her - og om de mange spændende arrangementer i 2018.