Pas godt på virksomhedens historie

Hvordan fortælles virksomhedens historie, så den også godtages om 100 år? Det kan men høre meget mere om til et foredrag på Møntergården onsdag den 29. november kl. 16.30.

Genstande med historisk værdi
I dag er erhvervslivets fortællinger ofte underrepræsenteret i dansk historie. Det vil Odense Bys Museer nu lave om på. Derfor inviteres til gratis foredrag i samarbejde med Fynsk Erhverv, hvor erhvervslivet kan blive klogere på, hvordan man bedst fortæller virksomhedens historie. Her vil man også få at vide, hvilke genstande, man kan aflevere til et museum i historisk øjemed.

Viden om byens erhverv
Oplægsholder er Joachim Allouche, cand.mag. i historie og samfundsfag med speciale i Odenses erhvervsudvikling. Professionelt har han beskæftiget sig med undersøgelsen af og formidlingen af Odenses store industrivirksomheder.

Foredraget er gratis og varer til kl. 18. Tilmelding til Joachim Allouche, Odense Bys Museer på tlf. 5042 2312 eller mail joaal@odense.dk. Tilmeldingsfrist er 26. november.