Efterårsferie i Fyrtøjet og H.C. Andersens Hus

Fyrtøjet gnistrer af eventyr og magi
Børnekulturhuset fyrer op under fantasien, legen og fortællingen i eventyrenes magiske rige. Giv børnene - og jer selv - en eventyrlig efterårsferie med timevis af aktiviteter til den gode familieoplevelse. Fold jer ud fra den 14. til 22. oktober kl. 10-17.

Vi er SÅ klar
Bladene på Fyrtøjets ønsketræ lyser i gule, orange og røde farver. I Eventyrlandet ligger ballerinaens papirslot i al sin ynde. Tinsoldaternes borg og troldens snustobakdåse troner imod hinanden, og den store avisbåd ligger og venter på at blive indtaget. I atelieret kan I boltre jer i mange materialer og inspiration til produktion af egen kunst. Vi glæder os til at se jer.

Efterårsferie med hyrdinden, skorstensfejeren, kejseren og alle de andre
Nyd en eventyrlig rundvisning med H.C. Andersen Paraden i H.C. Andersens Hus. Eventyrfigurerne tropper op i levende live, og Torben Iversen præsenterer den ene mere spændende historie efter den anden på sin altid medrivende facon.

Et gammelt kakkelovnsrør blev til et smukt eventyr
Historierne fortælles i børnehøjde, og du kommer til at høre om digterens fantastiske liv, og om hvordan de mange eventyr blev til. Vidste du f.eks., at det var en ildebrand i et kakkelovnsrør, der inspirerede til eventyret Hyrdinden og Skorstensfejeren? Det kan du høre meget mere om på den eventyrlige rundvisning.

Rundvisningen foregår den 14. og 21. oktober kl. 13 og varer ca. en time. Børn har gratis adgang i H.C. Andersens Hus.