Frivillig i Børnenes Baggård

Børnenes Baggård er et historisk miljø, hvor man kan oplevet livet i 1890'erne og besøge snedkerfamilien. I Børnenes Baggård må man røre ved alt og næsten gøre alt. Dog har vi længe haft et ønske om at få mere liv i baggården og få levendegjort historien. Kort fortalt: Vi har manglet vores snedkerfamilie.

På vej med et frivilligkorps
I september tog vi derfor det første spadestik til at oprette et frivilligkorps, der skal hjælpe os med at realisere vores drøm om at få befolket Børnenes Baggård. Til vores første informationsmøde dukkede der mange søde og dygtige snedkerfruer op, og meget tyder på, at Børnenes Baggård inden længe vil sprudle ekstra meget af liv i udvalgte weekender og ferier.

Vi søger "snedkermestre"
Selv om vi nu næsten har fået vores snedkerfruer på plads, så mangler vi fortsat at finde vores "snedkermestre". Børnenes Baggård har et fint gammelt snedkerværksted, hvor børnene elsker at stå og høvle, skrue og save. Så har du altid drømt om at være en del af et historisk fællesskab, og synes du, børneformidling lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Børnemuseets formidler på miban@odense.dk.

Altid plads til en til
Vi har god altid plads til en ekstra snedkerfrue, så har du lyst til at stå ved et gammeldags brændekomfur, lave håndarbejde eller blot fortælle spændende historier til nysgerrige børn, så er du også meget velkommen til at kontakte museets børneformidler.