Fra bogens omslag:

 

"Ude på landet var der en gammel gård, og i den var der en gammel herremand, som havde to sønner, der var så vittige at det halve var nok. De ville fri til kongens datter og det turde de, for hun havde ladet kundgøre at hun ville tage til mand, den hun fandt bedst kunne tale for sig".

 

Sådan begynder H.C. Andersen sin fortælling "Klods-Hans". Som langt de fleste læsere ved, er det ikke herremandens to ældste sønner, der får kongens datter, men derimod eventyrets hovedperson Klods-Hans, som med sine fjollerier til sidst vinder prinsessen og hele kongeriget.

 

Eventyret blev første gang udgivet i 1855, og fortællingen har været populær lige siden. Denne udgave er illustreret af den fynske kunstner Claus Bekker-Olsen, der med sin fine streg giver eventyrets personer nyt liv og føjer en ny dimension til Andersens fortælling. Hver illustration indeholder et væld af kulturhistoriske detaljer, som er en fryd for læseren at gå på opdagelse i, hvad enten man er barn eller voksen.

LEVERINGSTID
Når du har foretaget en bestilling i vores e-butik, modtager du en ordrebekræftelse på din e-mail. Vi tilstræber, at de bestilte varer bliver afsendt senest fem hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med betalingskort. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

FRAGTPRISER
Alle vores ordrer sendes med PostDanmark.

Takster til Danmark: 40 kr. uanset vægt og mængde.

Takster til udlandet (inkl. Grønland og Færøerne): 75 kr. uanset vægt og mængde.

Hvis du køber for 400 kr. eller derover, betaler vi forsendelsen. Det er dog kun gratis, så længe du bor i Danmark. Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne.

 

RETUR- OG BYTTERET
Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Varen skal være intakt og skal returneres i original emballage, vedlagt kopi af ordrebekræftelse. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde aftalen i en utvetydig erklæring (f.eks. i brev eller mail). Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden denne udløber. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varen, alt efter hvad der er tidligst. Vi vil inden for 14 dage tilbagebetale varens pris inkl. fragtomkostninger (for den oprindelige forsendelse - portoomkostninger ved returnering påhviler køber). Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto.

Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. en anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelsen og angivelse af bytteønsket. Vi beregner os porto ved ombytning. Returvarer sendes til Møntergården, att.: Webshoppen, Overgade 48, 5000 Odense C.

 

REKLAMATION
Hvis der ved motagelse af varen konstateres fejl og mangler, skal du kontakte museumsbutikken inden for 8 dage efter modtagelsen. Send en mail med angivelse af ordrenummer til museum@odense.dk. Du kan også ringe på tlf. 6551 4601. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter modtagelse af den returnerede vare. Vi refunderer porto i forbindelse hermed, så angiv venligst navn og adresse.

Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Efter 6 måneder er det dog dig, der skal bevise, at der er tale om en produktionsfejl.

 

  • Fragt og levering 40 kr. - fri fragt over 400 kr.*
  • 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret

Kontakt

 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer