Fra bogens omslag

Carl Nielsens erindringer Min fynske Barndom fra 1927 hører til blandt perlerne i den danske litteraturs memoirer. Det smukke erindringsværk blev forfattet på ganske kort tid - blot fire måneder - under rekonvalescens og kurophold i fire lande som følge af et voldsomt hjertetilfælde. Det er datteren Irmelins fortjeneste, at Carl Nielsen skrev Min fynske Barndom. Igennem længere tid havde hun opfordret sin far til at nedskrive barndomserindringerne, nok fordi hun ønskede offentligheden den samme glæde, hun selv havde haft ved at høre sin far fortælle. Måske var det også hendes ønske, at eftertiden ikke blot skulle huske hendes far gennem hans store tonekunst, men også gennem hans talegave. Irmelins svigermor, Frida Møller, fungerede i vid udstrækning som Carl Nielsens sekretær under udarbejdelse, hvorfor Min fynske Barndom gennem diktatet giver os et fint indtryk af Carl Nielsens talte ord.

Denne udgave af Carl Nielsens Min fynske Barndom sammenholder den trykte udgave fra 1927 med manuskripterne, der befinder sig på Det Kongelige Bibliotek, og tilføjer det fra manuskripterne, der blev udeladt i den endelige udgave. Carl Nielsens memoirer er i denne udgave yderligere forsynet med kommentarer, der vedrører hele persongalleriet og topografien fra Carl Nielsens barndomsland på Fyn.

LEVERINGSTID
Når du har foretaget en bestilling i vores e-butik, modtager du en ordrebekræftelse på din e-mail. Vi tilstræber, at de bestilte varer bliver afsendt senest fem hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med betalingskort. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

FRAGTPRISER
Alle vores ordrer sendes med PostDanmark.

Takster til Danmark: 40 kr. uanset vægt og mængde.

Takster til udlandet (inkl. Grønland og Færøerne): 75 kr. uanset vægt og mængde.

Hvis du køber for 400 kr. eller derover, betaler vi forsendelsen. Det er dog kun gratis, så længe du bor i Danmark. Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne.

 

RETUR- OG BYTTERET
Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Varen skal være intakt og skal returneres i original emballage, vedlagt kopi af ordrebekræftelse. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde aftalen i en utvetydig erklæring (f.eks. i brev eller mail). Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden denne udløber. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varen, alt efter hvad der er tidligst. Vi vil inden for 14 dage tilbagebetale varens pris inkl. fragtomkostninger (for den oprindelige forsendelse - portoomkostninger ved returnering påhviler køber). Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto.

Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. en anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelsen og angivelse af bytteønsket. Vi beregner os porto ved ombytning. Returvarer sendes til Møntergården, att.: Webshoppen, Overgade 48, 5000 Odense C.

 

REKLAMATION
Hvis der ved motagelse af varen konstateres fejl og mangler, skal du kontakte museumsbutikken inden for 8 dage efter modtagelsen. Send en mail med angivelse af ordrenummer til museum@odense.dk. Du kan også ringe på tlf. 6551 4601. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter modtagelse af den returnerede vare. Vi refunderer porto i forbindelse hermed, så angiv venligst navn og adresse.

Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Efter 6 måneder er det dog dig, der skal bevise, at der er tale om en produktionsfejl.

 

  • Fragt og levering 40 kr. - fri fragt over 400 kr.*
  • 14 dages returret - samt 2 års reklamationsret

Kontakt

 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer