Rundvisning i Bondeliv

Tilbudsinformation
Tilbudsform:
Rundvisning
Aldersgrupper:
4.-6. klasse, 7.-10. klasse, Gymnasier/HF
kr. 750,00
Forespørg et besøg

 

I Den Fynske Landsbys udstilling Bondeliv med Karen Johansdatter eller Jørgen Hansen Ellegårds livsforløb som afsæt kommer man på rundgang i Landsbyen og ind på emner som f.eks. sociale forhold på landet, fattigvæsen, børns forhold, landsbyfællesskab og andelsbevægelsen.
Ved at lade en rundviser fortælle ét af forløbene, får I en levende fortælling om et menneske, der også i virkeligheden har haft sin gang i ét af Landsbyens huse, hvilket gør fortællingen så meget mere nærværende.
Læs mere om udstillingen Bondeliv og hent Karen og Jørgens historier.

Rundvisningen tilpasses efter målgruppen.

Klik her for at se forslag til Læringsmål - som i kan arbejde med på baggrund af rundvisningen.

Booking 

Rundvisningerne bestilles gennem Servicesekretariatet på tlf. 6551 4601, bookingformularen eller via mail på museum@odense.dk.

Pris 

En rundvisning for  (max. 25 personer) varer ca. 75 min. og koster 750 kr. + entre, som dog er gratis for børn under 18 og for lærere i forbindelse med undervisning.
Har I helt konkrete ønsker til rundvisningens indhold, kan I bestille en rundvisning ved en museumsinspektør. Hør nærmere på tlf. 6551 4601.

Ved aflysning af rundvisning samme dag som den skal foregå, ser vi os nødsaget til at opkræve det fulde beløb for rundvisningen.

Efter rundvisningen

Der er meget at se og opleve i Den Fynske Landsby, det er derfor en god ide, hvis I afsætter tid efter rundvisningen til at gå videre i Den Fynske Landsby på egen hånd.
Til det kan I f.eks. bruge pjecen Bondeliv, hvor I kan følge to personer på en tur rundt i Landsbyen. Pjecen fås også på stedet eller ved henvendelse til Servicesekretariatet .
Se desuden tilbud om udlån af emnekasser og opgaveark til brug på stedet.

I Den Fynske Landsby er der også en lille legeplads med gammeldags legeredskaber, som I er velkomne til at prøve.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Den Fynske Landsby.

 

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 35209115
EAN: 5798006611522

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer