Landsbyvandring

Tilbudsinformation
Tilbudsform:
Rundvisning
Relaterede museer:
Aldersgrupper:
4.-6. klasse, 7.-10. klasse, Gymnasier/HF, Voksne
kr. 750,00
Forespørg et besøg

 

En landsbyvandring i Den Fynske Landsby byder på en rundtur gennem et landsbysamfund, som det så ud i 1800-tallet. Dengang boede langt de fleste fynboer (og danskere generelt) i landsbyer som denne, men i løbet af århundredet skete store forandringer i samfundet, som havde betydning for helt almindelige menneskers dagligliv. Rundvisningen tager sit udgangspunkt i et udvalg af Landsbyens huse og gårde, og giver gennem fortællinger et indblik i denne udvikling og hvordan tilværelsen formede sig for bondebefolkningen på Fyn.

Rundvisningen tilpasses efter målgruppen.

Klik her for at se forslag til Læringsmål - som i kan arbejde med på baggrund af rundvisningen.

Booking 

Rundvisningerne bestilles gennem Servicesekretariatet på tlf. 6551 4601, bookingformularen eller via mail på museum@odense.dk.

Pris 

En rundvisning for  (max. 25 personer) varer ca. 75 min. og koster 750 kr. + entre, som dog er gratis for børn under 18 og for lærere i forbindelse med undervisning.
Har I helt konkrete ønsker til rundvisningens indhold, kan I bestille en rundvisning ved en museumsinspektør. Hør nærmere på tlf. 6551 4601.

Ved aflysning af rundvisning samme dag som den skal foregå, ser vi os nødsaget til at opkræve det fulde beløb for rundvisningen.

Efter rundvisningen

Der er meget at se og opleve i Den Fynske Landsby, det er derfor en god ide, hvis I afsætter tid efter rundvisningen til at gå videre i Den Fynske Landsby på egen hånd.
Til det kan I f.eks. bruge pjecen Bondeliv, hvor I kan følge to personer på en tur rundt i Landsbyen. Pjecen fås også på stedet eller ved henvendelse til Servicesekretariatet .
Se desuden tilbud om udlån af emnekasser og opgavekort til brug på stedet.

I Den Fynske Landsby er der også en lille legeplads med gammeldags legeredskaber, som I er velkomne til at prøve.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Den Fynske Landsby.

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer